Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Discapacitat Tarragona se suma a la commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Tarragona se suma a la commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Tarragona se suma a la commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Dilluns a la Rambla Nova hi haurà una Fira d'entitats del Consell Municipal de la Discapacitat
01/12/2017


El dia 4 de desembre és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, per aquest motiu s'han organitzat una sèrie d'actes de commemoració que tindran lloc a la Rambla Nova, en el tram comprés entre el carrer Comte Rius i Sant Francesc, per tal visualitzar i reivindicar els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual. A partir de les 10 del matí i fins a les 13,30 hores hi haurà una Fira d'entitats del Consell Municipal de la Discapacitat, cançons, danses tradicionals, zumba, teatre i la lectura del Manifest de la Federació Catalana de la Discapacitat Intel·lectual.

Els actes estan organitzats pel Consell Municipal de la Discapacitat de l'àrea de Serveis a la Persona de l'Ajuntament de Tarragona amb la col·laboració de la Federació Mestral Cocemfe, Associació Aurora, Associació Ment i Salut La Muralla, Fundació Onada i Europe Direct.
 

Programa d'actes


10 h. Fira d'entitats del Consell Municipal de la Discapacitat:

  • Associació Ment i Salut La Muralla.
  • Associació Aurora.
  • Federació Mestral-Cocemfe.
  • Fundació Privada Onada.
  • STO Solc i Club Esportiu Solc.
  • Fundació Privada La Mar Blava.
  • AFANOC Tarragona.
  • Associació de Laringectomitzats i mutilats de Veu.


10 a 11 h. Cançons i danses tradicionals, a càrrec de Marc Rocamora.

11 a 12 h. A cop de Zumba!, a càrrec de Toni Trujillo.

12 h. Lectura del manifest: Tenim drets! Respectem-los i defensem-los. El manifest el llegiran membres del Consell Municipal de la Discapacitat de les següents associacions: STO Solc, Associació de Laringectomitzats de Tarragona i Comarques, Associació Niemann-Pick, Fundació Estela i Fundació Privada Onada.

12.30 h. Obra de teatre La Màgia de la Vida, a càrrec de la companyia de Teatre La Muralla.

13.30 h. Cloenda.

El vespre del dia 3 de desembre, el Palau Municipal i la Torre dels Vents romandran il·luminades de color taronja, el color de la diada.
 

Segells de reconeixement d'administració oberta