Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Polítiques d'Igualtat Notícies 2018 El 17 de maig se celebra el Dia Mundial contra les LGTB-fòbies

El 17 de maig se celebra el Dia Mundial contra les LGTB-fòbies

El 17 de maig se celebra el Dia Mundial contra les LGTB-fòbies

A les 13 hores es llegirà un Manifest a la plaça de la Font
16/05/2018

La conselleria de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Tarragona ha organitzat una sèrie d'actes amb motiu de la commemoració, el 17 de maig, del dia mundial contra les LGTB-FÒBIES.


Demà, al Teatre Tarragona, se celebrarà una Jornada on es presentaran les dades del primer any del Servei d'Atenció Integral a les Diversitats Sexuals i de Gèneres (SAI) a la nostra ciutat, els resultats de la diagnosi municipal i l'estat de la LGBT-fòbia a Catalunya. L'entrada és gratuïta.


Programa:

  • 9 h del matí, la consellera de Polítiques d'Igualtat, Ana Santos, donarà la benvinguda.
  • 9.15 h Presentació del Servei d'Atenció Integral a les Diversitats Sexuals i de Gèneres a Tarragona, dades del primer any i reflexió sobre els reptes de futur de Clàudia Viñals del Col·lectiu H2o LGBT. També hi participaran representants del Col·legi de Psicologia de Tarragona i del Col·legi d'Advocats de Tarragona.
  • 10.30 h Dades i Diagnosi Municipal de la realitat LGBTI a Tarragona, a càrrec de Raquel Barbier i de Jordi Collado de la Cooperativa Combinats.
  • 11.30 h Pausa
  • 12 h Situació actual de la realitat LGTBI-fòbica a Catalunya, a càrrec Eugeni Rodríguez, portaveu del Font d'Alliberament Gai de Catalunya (FAGC) des de 1985 i president de l'Observatori contra l'homofòbia.
  • A les 13 hores es llegirà un Manifest a la plaça de la Font per part d'Eugeni Rodríguez de l'Observatori Contra l'Homofòbia. Podeu accedir al seu contingut en aquest enllaç.

Comparteix

arxivat sota:
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat

carregant