Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Polítiques d'Igualtat Notícies 2018 Renovació dels actors i actrius de l'obra "Max in Love - Respecta'm"

Renovació dels actors i actrius de l'obra "Max in Love - Respecta'm"

Renovació dels actors i actrius de l'obra "Max in Love - Respecta'm"

La primera edició de l’obra teatral ha arribat a 3200 persones, entre alumnes i públic en general
Renovació dels actors i actrius de l'obra "Max in Love - Respecta'm" Una de les representacions de l'edició anterior de "Max in Love - Respecta'm"
03/10/2018

Fins al dia 15 d'octubre, tot l'alumnat dels Instituts d'ensenyament en edats compreses entre 13 i 17 anys que vulgui formar part de la segona tongada d'actors i actrius de Max in Love - Respecta'm es poden inscriure a la pàgina web de Joventut de l'Ajuntament de Tarragona. Un cop feta la inscripció es duran a terme uns tallers de teatre on es faran diferents exercicis teatrals i d'aquí s'escolliran els propers membres de la colla. En el procés de creació de Max in Love - Respecta'm es fuig de l'esperit competitiu d'un càsting i tots els que fan els tallers es beneficien d'una experiència sense guió, en una reflexió crítica i divertida sobre la presa de decisions en situacions quotidianes.

Aquesta obra, inspirada en l'obra Max in Love nascuda a la ciutat de Lleida, té el format de petites històries entrellaçades i protagonitzades per una colla de joves. D'aquesta manera se segueix la quotidianitat, en situacions del dia a dia, parlant de temes com la sexualitat, l'afectivitat, temps d'oci o substàncies, entre d'altres. Max in Love és una potent eina d'educació emocional que, en la versió desenvolupada a Tarragona, posa el focus en les relacions respectuoses entre iguals, seguint el fil conductor de la campanya Respecta'm, iniciada a Tarragona en l'àmbit de l'oci nocturn.

La setmana passada van tenir lloc les darreres actuacions de la primera edició de l'obra de teatre Max in Love - Respecta'm. La valoració ha estat molt positiva; en aquesta experiència pilot s'han fet deu representacions durant un any i mig -tant alumnat de Secundària com públic en general- que han arribat a gairebé 2.300 alumnes i 900 persones de diferents edats.

La riquesa de la proposta de Max in Love - Respecta'm està molt lligada als seus protagonistes: els actors i les actrius, que també han participat en la creació del text, han estat alumnes dels diferents centres educatius de la ciutat, en edats compreses entre 13 i 18 anys. Una vegada finalitzada aquesta primera edició, novament es busquen joves que els agradi actuar, cantar, ballar (no cal experiència prèvia) i que vulguin formar part de l'experiència de formar part d'una companyia teatral i representar l'obra de cara a altres companyes i companys.

Després de l'impacte d'iniciatives com Komando Nits Q, Respecta'm, Youth in Europe o Planet Youth, en aquesta ocasió, l'Ajuntament de Tarragona mitjançant els equips de les conselleries de Polítiques d'Igualtat, de Joventut i del Servei de Prevenció de les Addiccions van decidir el 2017 importar a la nostra ciutat el programa d'educació afectiu-sexual a través del teatre creat fa 10 anys a Lleida.

Segells de reconeixement d’administració oberta