Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Polítiques d'Igualtat Notícies 2019 Qüestionari sobre percepció i vivències de violències sexuals als espais d’oci festiu

Qüestionari sobre percepció i vivències de violències sexuals als espais d’oci festiu

Qüestionari sobre percepció i vivències de violències sexuals als espais d’oci festiu

Es pot respondre fins al 30 de setembre
11/07/2019

La Conselleria de Feminismes i LGTBIQ+ de l’Ajuntament de Tarragona ha iniciat el procés d’elaboració del Protocol municipal d’actuació davant les violències sexuals als espais d’oci festiu.  

Dintre del procés d’elaboració d’aquest protocol, l’Ajuntament ha obert un qüestionari dirigit a tota la població perquè hi pugui aportar el seu punt de vista i vivències sobre aquest fenomen. El qüestionari serà una de les fonts per recollir informació i elaborar una diagnosi de ciutat que estigui tan adaptada com sigui possible a la realitat del territori.

La consellera de Feminismes i LGTBIQ+, Carla Aguilar-Cunill, ha destacat «la importància de disposar d’un bon diagnòstic per conèixer com crear espais més segurs i lliures de violència sexual».

El qüestionari es pot respondre fins al 30 de setembre, és anònim i confidencial,  i està al web de l’Ajuntament, al qual podeu accedir clicant aquí. Pel que fa al qüestionari, l'enllaç directe és aquest.

Per últim, les persones o entitats que vulguin rebre informació per participar-hi més activament, la poden sol·licitar a igualtat@tarragona.cat.

Segells de reconeixement d’administració oberta