Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Polítiques d'Igualtat Notícies 2020 Tarragona celebra diferents actes en el marc del Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ

Tarragona celebra diferents actes en el marc del Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ

Tarragona celebra diferents actes en el marc del Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ

Aquest dijous s'han pintat els bancs de plaça Imperial Tàrraco amb els colors de l'arc de Sant Martí
Tarragona celebra diferents actes en el marc del Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ Aquest matí, s’han pintat els bancs de la plaça Imperial Tàrraco amb els colors de la bandera de l’Arc de Sant Martí. Foto: Mauri.
25/06/2020

El proper diumenge 28 de juny és el Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ i per commemorar aquesta jornada el Servei d'Atenció Integral a les Diversitats Sexuals i de Gènere (SAI) de la Conselleria de Feminismes i LGTBIQ de l’Ajuntament de Tarragona ha organitzat actes de reivindicació adaptats a la situació de la COVID-19. 

Aquest divendres, 26 de juny, a les 12 h del matí, es realitzarà una pintada de la bandera de l'arc de Sant Martí al pas de vianants del Balcó del Mediterrani amb la participació de la consellera de Feminismes i LGTBIQ de l’Ajuntament, Carla Aguilar - Cunill.

A les 12.30 h, davant de l'Ajuntament a la plaça de la Font, es llegirà, el manifest del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI A  càrrec de Berta Mascaró activista LGBTI i referent del SAI Tarragona.

Com a tancament de la jornada es publicarà a les xarxes socials de l’Ajuntament un mosaic sota el lema "Tarragona batega amb orgull" amb imatges de la ciutadania de Tarragona per a fer visible la necessitat de la implicació de la comunitat en la reivindicació i visibilització dels drets LGBTI.

Diumenge 28 de juny, es penjarà a la façana de l’Ajuntament, el domàs amb els colors de la bandera LGTBIQ, d’acord amb les normes i amb la voluntat de mantenir l’esperit reivindicatiu. Al vespre s'il·luminarà la façana amb els colors de la bandera LGTBIQ i durant el cap de setmana.

D’altra banda, aquest dijous, s’han pintat els bancs de la plaça Imperial Tàrraco amb els colors de la bandera de l’Arc de Sant Martí i les properes setmanes s’aniran pintant en cadascun dels barris de la ciutat. Aquesta activitat es realitza amb les persones referents del Servei d’Atenció Integral a les diversitats sexuals i de gènere (SAI).

 

Segells de reconeixement d’administració oberta