Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Polítiques d'Igualtat Notícies 2023 El programa Temps x Cures ofereix aquest juliol el servei Espais Respir per contribuir a la conciliació familiar

El programa Temps x Cures ofereix aquest juliol el servei Espais Respir per contribuir a la conciliació familiar

El programa Temps x Cures ofereix aquest juliol el servei Espais Respir per contribuir a la conciliació familiar

Aquest nou servei d’atenció i cangur és gratuït i funcionarà a tots els centres cívics i a la llar municipal de gent gran Centre fins al pròxim 31 de juliol
03/07/2023

La Conselleria d’Igualtat, Polítiques Feministes i LGTBI+ posa en marxa, a partir d’aquest dilluns 3 de juliol, els Espais Respir, un servei d’atenció i cangur que acollirà infants d’entre 3 i 12 anys entre les 10 h i les 13 h  a tots els centres cívics i a la llar municipal de gent gran Centre. Aquest nou servei, que forma part del programa Temps x Cures engegat l’any passat, funcionarà fins al pròxim 31 de juliol. Les inscripcions s’ha de fer amb 48 d’antelació mitjançant  aquest web, de l’Ajuntament de Tarragona, o al telèfon o al correu electrònic que apareixen al mateix web.

“El principal objectiu del programa Temps x Cures és facilitar la conciliació de la vida laboral, familiar i personal”, ha manifestat la consellera d’Igualtat, polítiques feministes i LGTBI+, Cecilia Mangini, qui ha subratllat la importància “de treballar i avançar en la corresponsabilitat pública envers les cures en la consolidació del dret a les cures i al temps”.  

En el marc del programa Temps x Cures, des de la Conselleria d’Igualtat, Polítiques Feministes i LGTBI+ també es financen altres serveis. És el cas del Temps d’Estiu engegat a finals del passat mes de juny amb les estades esportives destinades als més petits i petites de casa organitzades per Tarragona Esport. Amb l’objectiu que a les famílies no els hi suposi un sobrecost el fet de participar en les estades esportives, es finança l’hora d’acollida (de 8 h a 9 h) i el personal d’atenció a la diversitat.  

A més a més, també aquest estiu i mitjançant el programa Temps x Cures, s’oferirà un servei de cangur municipal durant el transcurs del Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FITT), que tindrà lloc entre 30 d’agost i el 3 de setembre. És el mateix servei que també es va oferir durant el  festival TetaFest i la festa de cloenda del Passaport Edunauta.  

Un cop passat l’estiu, des de la mateixa conselleria s’oferirà el Dona’t Vida, un servei d’acollida i cangur més enllà de l’horari lectiu que s’ubicarà en diferents centres educatius de la ciutat en període escolar. Se’n podrà beneficiar qualsevol infant independentment de l'escola on estigui matriculat.  

Segells de reconeixement d'administració oberta