Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Siad-Dones Notícies 2013 a 2016 El pròxim dissabte 8 de març se celebra el Dia Internacional de les Dones

El pròxim dissabte 8 de març se celebra el Dia Internacional de les Dones

El pròxim dissabte 8 de març se celebra el Dia Internacional de les Dones

L'Ajuntament de Tarragona ha programat un seguit d'actes per a commemorar-ho
El pròxim dissabte 8 de març se celebra el Dia Internacional de les Dones Cartell actes 2014
05/03/2014

 

Els actes van encetar-se dimarts amb la presentació del llibre La psicoterapia de equidad feminista. La salud mental de las mujeres, de les escriptores Soledad Muruaga López i Pilar Pascual Pastor.

Demà dijous, a l’Antiga Audiència, es projectarà la pel·lícula “Msilale Wanawake. Mujeres de Kivu Sur caminando”. Les protagonistes d'aquest documental són dones d'entre 9 i 80 anys de la costa oest del llac Tanganyka, a l'est de la República Democràtica del Congo que han pres part en programes de l'ACNUR. Aquest acte està organitzat pel Comitè Català de l’ACNUR amb el suport de l'Ajuntament de Tarragona.

Els actes centrals de commemoració del Dia Internacional de la Dona seran el divendres dia 7 de març. A les 11:30 h se celebrarà el lliurament dels guardons del 14è Concurs Literari Relats de Dones. També es farà la lectura de les obres premiades al Saló de Plens de l’Ajuntament de Tarragona.

A les 13:00 h a les escales de l’Ajuntament, a la Plaça de la Font, es farà la Lectura del Manifest. A continuació, a les 14:00 h se celebrarà un dinar dels col·lectius de dones de Tarragona al restaurant Cal Blay de l’Hotel Imperial Tàrraco, on assistirà l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros.

A les 18:00 h es farà el lliurament dels Punts de Llibre Tarragonines a Teresa Fortuny, Rosa Gairal, Anna Guasch i Isabel Sans. L’acte se celebrarà a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Tarragona. El dia acabarà amb la inauguració de l’exposició Mar de Dones, a les 19:30 h, al Pati Jaume I que comptarà amb una performance de l’Escola de Dansa Indra. La mostra recull obres de Teresa Baena, Avelina Jara, Jordi Figuerola, Andrea Eidenhammer, Eva Mar, Manel Pedrol, Cristina Plaza, Lilian Rosales i Maite Valero i es podrà veure fins al 17 de març.

Podeu consultar en aquest enllaç el programa sencer d'actes.

Segells de reconeixement d’administració oberta