Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Siad-Dones Notícies 2013 a 2016 Tarragona contra el càncer de mama

Tarragona contra el càncer de mama

Tarragona contra el càncer de mama

Des del 12 d'octubre i fins al 5 de novembre s'han organitzat diferents activitats per tal de sensibilitzar i conscienciar en la lluita contra el càncer de mama.
10/10/2014

 

Tarragona se suma als actes del dia contra el càncer de mama que se celebra el proper dia 19 d’octubre. Des d’aquest diumenge, 12 d’octubre, i fins al 5 de novembre l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) amb la col·laboració de l’Ajuntament han organitzat una programació amb l’objectiu de sensibilitzar i conscienciar en la lluita contra el càncer de mama.

Entre els actes programats, destaquen la taula rodona sobre rehabilitació que se celebrarà al Teatre Auditori de Salou el dissabte 25 d’octubre i la que se celebrarà al Seminari de Tarragona el dia 30 d’octubre sobre l’experiència de les pacients. Altres actes programats són el diumenge 12, el Serrallo acollirà un vermut solidari que comptarà amb actuacions musicals i una concentració motera. El dissabte dia 18, l’escenari serà la plaça de la Font, on es realitzaran dues master class de Body Combat i de Zumba. L’Associació d’Esteticistes Tarraconense impartirà diversos tallers d’automaquillatge.

Javier Villamayor, Tinent d’alcalde de Serveis a la Persona, ha manifestat “en temps difícils i d’austeritat l’Ajuntament ha de fer costat a una societat justa i compromesa”. La façana de l’Ajuntament s’il·luminarà de color rosa del 18 al 26 d’octubre. Al Pati Jaume I s’exposarà l’obra d’Artistes units contra el càncer de mama des del 16 d’octubre fins al dia 26. Els diners recollits en els diferents actes es destinaran a l’AECC.

Segells de reconeixement d’administració oberta