Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Siad-Dones Notícies 2018 Avui s'han lliurat els premis del concurs literis Relats de Dones i de Còmics

Avui s'han lliurat els premis del concurs literis Relats de Dones i de Còmics

Avui s'han lliurat els premis del concurs literis Relats de Dones i de Còmics

Amb motiu del dia Internacional de la Dona
Avui s'han lliurat els premis del concurs literis Relats de Dones i de Còmics Imatge de les guanyadores i de les participants del concurs. Foto: Mauri.
07/03/2018La consellera de Serveis a la Persona i Polítiques d'Igualtat, Ana Santos, ha lliurat avui els premis de la 18a edició del concurs literari Relats de Dones i 1a de Còmic, en un acte que s'ha celebrat al saló de Plens de l'Ajuntament de Tarragona.

També s'ha comptat amb la presència de la coordinadora de l'Institut Català de la Dona, Lidia Bargas; la representant del jurat del Còmic, Teresa León, i la directora de l'Escola de Lletres, Lurdes Malgrat.

En aquesta edició s'han presentat 52 relats i 1 còmic.

Les obres guanyadores del relat han estat:

  • 1r Premi: "VIATGE D'ANADA", de Laura Casas Inglés
  • 2n Premi: "POSEU-VOS LES XANCLETES", de Cinta Pons Domingo
  • 3r Premi: "100 LATIGAZOS", de Leticia Echebarria Saracibar


El relat guanyador del còmic ha estat per:

  • "MUDANZA EN TARRAGONA" de Caherine Petit-Clair


El primer premi de Relats és un xec regal per valor de 200 €; el segon premi, 100 € i, el tercer, 50 €. La guanyadora del còmic té un xec regal per valor de 150 €.

En finalitzar l'acte, Sara Gimeno Laplana, directora de l'ONCE de Tarragona, ha lliurat el llibre dels relats guanyadors traduïts al llenguatge Braille.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta