Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Siad-Dones Notícies 2018 Tallers per reflexionar contra la violència masclista

Tallers per reflexionar contra la violència masclista

Tallers per reflexionar contra la violència masclista

28/09/2018

El Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de la conselleria de Serveis a la Persona de l'Ajuntament de Tarragona ha organitzat per aquesta tardor quatre tallers dedicats a reflexionar sobre la violència masclista són els següents: Escriptura amb perspectiva de gènere; Creació de còmics per la igualtat; Pràctica del mindfulness i Formació sobre el ciberassetjament.

El taller d'escriptura amb perspectiva de gènere està plantejat amb la finalitat de visibilitzar les aportacions de les dones a l'espai literari i cultural de la ciutat i alhora incorporar una visió no sexista ni androcèntrica.

El taller de còmics té per objectiu promocionar les relacions igualitàries i prendre consciència de la força que exerceixen les imatges en la reproducció d'estereotips masclistes.

En la pràctica del Mindfulness es treballarà el benestar emocional i en el taller de Formació sobre el ciberassetjament es tractarà de sensibilitzar contra la violència masclista en l'entorn digital.

Els tallers són gratuïts i s'impartiran als diferents centres cívics municipals. la programació es pot consultar en el següent enllaç. Les inscripcions s'han de formalitzar a través del següent formulari.

Segells de reconeixement d’administració oberta