Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Siad-Dones Notícies 2021 Ja es poden consultar els vídeos 'Els punts de llibre a la pantalla'

Ja es poden consultar els vídeos 'Els punts de llibre a la pantalla'

Ja es poden consultar els vídeos 'Els punts de llibre a la pantalla'

Es tracta d'un breu relat de les vides de quatre tarragonines escollides enguany amb motiu del Dia de la Dona
01/04/2021

Amb motiu de la celebració del Dia de la Dona el passat 8M, es van presentar les quatre protagonistes que el 2021 passen a formar part de la col·lecció de punts de llibre. Enguany les escollides han estat Ana Megía, Ana Santos, Maite Almendoz i Júlia Altadill.  

Ana Megía es una tarragonina amb síndrome de Williams, protagonista del documental La vida con Williams, que es va presentar el 2020 i no va deixar ningú indiferent; el punt de llibre de l’Ana Santos és a títol pòstum, va ser regidora de l’Ajuntament de Tarragona del 2015-2019, sempre al capdavant del feminisme. La més veterana és la Maite Almendoz, nascuda l’any 1926 al País Basc però des de fa molts anys és una veïna molt activa a Bonavista al capdavant de projectes solidaris i finalment Júlia Altadill, cara visible de la lluita per la igualtat de gènere i col·laboradora d’entitats com H20 i diversos col·lectius LGTBI del territori. 

Enguany, a més de l'edició dels punts de llibre corresponents, s'han produït quatre vídeos per tal de poder conèixer millor el perfil d’aquestes quatre tarragonines tan rellevants.  

Adjuntem els enllaços corresponents: 

Consulteu totes les dones reconegudes amb en la col·lecció Punts de Llibre de Dones Tarragonines.

Segells de reconeixement d'administració oberta