Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Siad-Dones Notícies 2022 L'Ajuntament de Tarragona entrega els premis dels concursos de Relats de Dones i de Còmics per la Igualtat

L'Ajuntament de Tarragona entrega els premis dels concursos de Relats de Dones i de Còmics per la Igualtat

L'Ajuntament de Tarragona entrega els premis dels concursos de Relats de Dones i de Còmics per la Igualtat

L’acte s'emmarca en la programació de la Conselleria de Feminismes i LGTBIQ+ pel 8M
L'Ajuntament de Tarragona entrega els premis dels concursos de Relats de Dones i de Còmics per la Igualtat Foto: Tjerk van der Meulen.
26/04/2022

La Conselleria de Feminismes i LGTBIQ+ de l’Ajuntament de Tarragona encara la recta final de la programació d’actes al voltant del 8 de març amb l’entrega de premis del 22è concurs de Relats de dones i del 5è concurs de Còmics per la igualtat. L’acte, celebrat aquest matí al Saló de Plens del Palau Municipal, ha estat presidit per la consellera de Feminismes i LGTBIQ+, Cinta Pastó, i ha comptat amb la presència de la coordinadora dels serveis territorials del departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, Eva Ferran.

Dels 15 treballs presentats en aquestes edicions, 13 relats i 2 còmics, s’han entregat quatre reconeixements. Pel que fa als relats, el primer premi s'ha atorgat a Oda a les ànimes, de Carla Clúa Alcón; el segon se l'ha endut Culpa, de Xènia Duran i Reynals, i el tercer premi ha estat per a Projeccions, de Gisela Vidal Alcón. El veredicte ha estat llegit per la Cristina Díez com a portaveu del jurat i representant del Consell Municipal de les Dones, que col·labora en l’organització d’aquesta iniciativa.

Pel que fa als còmics, el guanyador ha estat Un monstre, de Vanessa Castro Martínez. El veredicte ha estat llegit per Àlvar Calvet com a portaveu del jurat i professor de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta