Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Siad-Dones Notícies 2023 Eva Pelegrí guanya el 23è Concurs Literari Relats de Dones amb ‘Maha Bakamuna’

Eva Pelegrí guanya el 23è Concurs Literari Relats de Dones amb ‘Maha Bakamuna’

Eva Pelegrí guanya el 23è Concurs Literari Relats de Dones amb ‘Maha Bakamuna’

‘Vidre’, de Carla Clua, i ‘Mama’, de Xènia Canela, s’enduen el segon i tercer premi mentre que ‘Algun dia’, de Milena Giselle, guanya el 6è Concurs de Còmics per la Igualtat
26/04/2023

Aquesta tarda el Centre Cultural Antic Ajuntament ha acollit la lectura del veredicte i entrega de premis del 23è Concurs Literari Relats de Dones i del 6è Concurs de Còmics per la Igualtat.

El primer premi del 23è Concurs Literari Relats de Dones he recaigut en l'obra Maha Bakamuna, d'Eva Pelegrí. El segon premi ha estat per Vidre, de Carla Clua, mentre que Xènia Canela ha aconseguit el tercer premi amb el relat Mama. Per la seva banda, Milena Giselle ha resultat guanyadora del 6è Concurs de Còmics per la Igualtat, amb l'obra Algun dia.

L'acte l'ha presidit la consellera de Feminismes i LGTBIQ, Cinta Pastó, qui ha destacat la importància d'aquest certamen i de la visibilització de les dones escriptores. Durant la lectura i entrega de premis ha estat acompanyada d'Eva Ferran, directora territorial dels Serveis Territorials a Tarragona del Departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

L’acte ha comptat amb la presència d’Isabelle Vite, representant de l’Associació d’Escriptors Literaris de Coma-ruga, i de Melissa Aibar, en representació de l’Àrea de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Tarragona, i que juntament amb Cinta Pastó i Eva Ferran han llegit i fet entrega dels diferents premis.

Amb aquest esdeveniment es tanca la programació de la Conselleria de Feminismes i LGTBIQ+ de l’Ajuntament per commemorar el 8M, Dia Internacional de les Dones, que enguany ha oferit una vintena d’activitats entre el 4 de març i el 26 d’abril i ha estat centrat temàticament en la interculturalitat. 

Segells de reconeixement d'administració oberta