Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Polítiques d'igualtat Plans i protocols Pla de Polítiques de dones 2009-2011

Pla de Polítiques de dones 2009-2011

Al gener del 2009 es va aprovar per unanimitat al Consell Plenari el Pla d'Igualtat de la ciutat que ens serveix com a full de ruta i pla de treball per programar i desenvolupar les accions de manera transversal.

 

Les actuacions del pla estan adreçades a la ciutadania del municipi per tal d’aconseguir una participació i un desenvolupament més equilibrat de les potencialitats de totes les persones.

 

El Pla de Polítiques de Dones es va dur a terme amb la imprescindible participació de les entitats i associacions de dones del territori i va ser el primer document de treball del Consell Municipal de les Dones, essent aquest òrgan consultiu i participatiu municipal qui endegui noves propostes a partir de les necessitats que hi són plantejades, establint al mateix temps els mecanismes de seguiment necessaris per la seva adequada implementació.

 

Aquest pla va tenir una durada de tres anys i va ser prorrogat fins al 2012 per tal de començar a avaluar les actuacions desenvolupades i alhora detectar les mancances i establir els objectius i les prioritats que han de definir el nou Pla d'Igualtat de la ciutat de Tarragona.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta