Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Polítiques d'igualtat Respecta'm Respecta'm campanya 2016

Respecta'm campanya 2016

Prevenció de conductes sexistes en l'oci de Tarragona a les festes 2016

Per Sant Magí es  presenta la campanya i alguns dels seus element per tal de donar-la a conèixer i per primera vegada durant la sortida de Komando Nits Q es reparteix el  Kit  Respecta’m.

Durant la nit de la vigília de Santa Tecla, del 22 al 23 de setembre, i d'acord amb la campanya Respecta'm, l'Ajuntament de Tarragona va posar en marxa un protocol d'atenció coordinat entre els cossos de seguretat -Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra- i Komando Nits Q per tal d'atendre les possibles conductes sexistes que hi poguessin haver al llarg de la nit.

Es tracta d'una iniciativa pionera a tot Catalunya per donar resposta a aquest tipus d'abusos, on agents de la Guàrdia urbana han estat formats específicament en el tema.

En aquest sentit, va haver-hi un dispositiu fix al Camp de Mart amb els membres de Som.nit i de Komando Nits Q i voluntaris de Protecció Civil. A més, Komando va intervenir de manera itinerant per la plaça de la Font, plaça del Rei i plaça del Fòrum per facilitar informació sobre la campanya i el protocol d'actuació previs davant de qualsevol incidència i va lliurar el Kit Respecta'm que incloïa la polsera, material informatiu i una targeta on s'indicava el telèfon d'informació (622 020 297).

També hi va ser una unitat mòbil de denúncia dels cossos de seguretat per atendre aquestes incidències i d'altres a la Rambla Vella, a l'alçada del carrer Sant Agustí.

 

 

 

 

 

Durant el concert del Falixtival es van  projectar vídeos i frases de la  campanya Respecta'm,  així com el telèfon (directe o per WhatsApp) per l’atenció de conductes sexistes.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pots seguir el dia a dia de la campanya a la seva pàgina de Facebook:

FACEBOOK RESPECTA'M

Segells de reconeixement d'administració oberta