Esteu aquí: Inici Cooperació Agenda 2023 Comerç just i ESS Escola Popular d’Economia (eco)Feminista

Escola Popular d’Economia (eco)Feminista

Comencem la vint-i-dosena edició de l’Escola Popular d’Economia (Eco)Feminista que tindrà lloc a Tarragona!

Les Escoles són espais de formació, intercanvi i enxarxament per a dones i identitats dissidents on, a través de les experiències viscudes, reapropiar-nos de l’economia, dels temps de vida i dels cossos que sostenen la vida. En aquesta ocasió la organitzem de la mà del nucli local d’Enginyeria Sense Fronteres i aprofundirem en les lluites per la justícia climàtica a nivell local i global, sota la mirada i pràctica ecofeminista.

Disseccionarem l’economia capitalista, patriarcal i el colonial, i com ens travessa als cossos i territoris a nivell local i global. Donarem valor a allò invisible i polititzarem els malestars, alegries, inquietuds, precarietats i afectes. Les sessions seran presencials, format que ens permetrà cuidar-nos, revisar-nos i fer safareig per capbussar-nos en els feminismes i la justícia climàtica a través de metodologies i llenguatges diversos.

Tindrà lloc tots els dimecres, del 19 d’abril al 24 de maig de 2023 -ambdós inclosos-, a l’Espai Jove Kesse (Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 12, 14, 43002 Tarragona). Les sessions duraran de 17 a 20h i es farà una pausa de 15 minuts al mig.

A més, enguany comptarem amb la col·laboració de Col·lectiu Punt 6 per realitzar una deriva feminista: un mapeig d’iniciatives per l’accés al dret a l’alimentació del territori, des d’una perspectiva feminista i de memòria històrica.

Pots inscriure't aquí: bit.ly/EPEFTarragona-inscripcio

Data límit d’inscripció el dimarts 11 d’abril de 2023.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Escola Popular d’Economia (eco)Feminista
Què
Cursos i tallers
Quan
19/04/2023 a 17:00 a
24/05/2023 a 20:00
Localització
Preu
Gratuït amb reserva prèvia
Venda d'entrades / Inscripcions
Període d'inscripció

Inici: 29/03/2023, 00:00

Fi: 11/04/2023, 00:00

Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta