Esteu aquí: Inici Cooperació Educació per la Ciutadania Global Ciutats Defensores XIII Edició de CDDH - 2023

XIII Edició de CDDH - 2023

XIII Edició de CDDH- 2023

Aquest any el projecte celebra el seu desè aniversari amb la XIII edició, que consta de dues gires: la de tardor (2 i 11 d’octubre) i la de primavera (19 i 28 d’abril).

Gira de tardor (2-11 d’octubre)

Aquesta tardor ens visita Diana Damián Palencia de Mèxic, defensora dels drets de les dones i de les persones migrants i refugiades. Ens visitarà el dilluns 9 d’octubre i farà un taller amb els alumnes dels cicles d’Integració social i d’Animació sociocultural de l’Institut Vidal i Barraquer.

El divendres 6 d’octubre ens visita Yezli Mic, rapera i defensora dels drets de les dones de El Salvador que farà dos tallers amb l’alumnat del batxillerat artístic de l’Institut Martí i Franquès.

Gira de primavera (19 al 28 d’abril)

A Tarragona ens va visitar el dia 26 d’abril la Laila Ajjawi, de Palestina, defensora dels drets de les persones migrades i refugiades. Al matí va fer dues xerrades amb els alumnes de 3r d'ESO de l’Institut Camp Clar i a la tarda va tenir una reunió institucional amb el conseller de Cooperació i va realitzar un taller de grafits al Centre Cívic de Bonavista.

Segells de reconeixement d'administració oberta