Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2019 El Catàleg d'Activitats per al Desenvolupament agrupa l'oferta de propostes per al la comunitat educativa

El Catàleg d'Activitats per al Desenvolupament agrupa l'oferta de propostes per al la comunitat educativa

El Catàleg d'Activitats per al Desenvolupament agrupa l'oferta de propostes per al la comunitat educativa

La guia recull 55 activitats, la majoria gratuïtes, promogudes per 12 entitats i institucions de Tarragona
El Catàleg d'Activitats per al Desenvolupament agrupa l'oferta de propostes per al la comunitat educativa Foto: Mauri
27/03/2019

L’Ajuntament de Tarragona posa a disposició de la ciutadania de Tarragona el Catàleg d’Activitats Educació per al Desenvolupament i la Transformació Social, una eina dirigida als professionals de la comunitat educativa que volen treballar amb els infants i jovent aspectes relacionats amb la construcció de nous models de ciutadania basats en la construcció d’un món més equitatiu, sostenible i humà.

El Catàleg, que es pot descarregar al web del departament de Cooperació, neix d’una doble necessitat: d’una banda, la de sistematitzar les activitats d’educació per al desenvolupament que les entitats i ONG del Consell Municipal de Cooperació duen a terme a la ciutat. De l’altra, per oferir a la comunitat educativa i, especialment al professorat i a les educadores i educadors de la ciutat, una eina on trobar activitats i recursos que serveixin per treballar amb infants i jovent models basats en la construcció d’un món més equitatiu, sostenible i humà, que respecti els drets humans, la cultura de pau i es fonamenti en la justícia global.

El catàleg està integrat per cinquanta-cinc activitats, quasi totes gratuïtes, ofertes per més de dotze entitats i institucions de Tarragona.

Les activitats s’agrupen en set categories temàtiques (interculturalitat, gènere i diversitat, drets humans i cultura de pau, refugi, migracions i dret d’asil, objectius del desenvolupament sostenible, relacions sud/nord, consum responsable, comerç just i banca ètica i formació per als professionals) i franges d’edat. Tenen diversos formats (contacontes, exposicions, tallers, xerrades...) perquè els professionals puguin escollir cada activitat en funció de les necessitats i temàtiques que vulguin treballar.

Cada activitat està descrita en una fitxa, amb totes les informacions necessàries sobre el seu desenvolupament i amb el contacte de les entitats que les ofereixen, per tal de poder-se posar directament en contacte amb elles.

Segells de reconeixement d’administració oberta