Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2019 Les receptes del setè "Yo Pongo Internacional" de Tarragona 2018

Les receptes del setè "Yo Pongo Internacional" de Tarragona 2018

Les receptes del setè "Yo Pongo Internacional" de Tarragona 2018

Recull d'alguns dels plats compartits en l'edició 2018
06/06/2019

L'estiu del 2018 es va celebrar la setena edició del Yo Pongo Internacional de Tarragona, a l'Espai Jove La Palmera. En aquesta activitat, en la que hi pot participar tothom qui vulgui, cada persona porta un plat cuinat de casa i el comparteix amb la resta d'assistents a la festa.

L'accés és lliure i sense inscripció, per tant només se sap "què hi haurà" quan la gent entra a l'espai i comparteix el seu plat.

Cada any es recullen les receptes d'aquestes aportacions gastronòmiques el mateix dia de celebració del Yo Pongo Internacional.

Vídeos d'alguns dels plats compartits en l'edició del setè Yo Pongo:

Strogonoff, Brasil

Rostes, Espanya

Siu Mai de carn, Xina

Okra, Àfrica i Orient

Hummus amb olivada, Catalunya i Orient Mitjà

Patacón amb guacamole, Colòmbia

 

Aquest és el Receptari del sisè Yo Pongo Internacional de Tarragona 2017.

Les croquetes de l’àvia, l’olor del suquet de la mare, els sopars amb els amics… El “Yo Pongo Internacional" de Tarragona vol ser un espai de trobada entre persones d’arreu que comparteixen un plat que els evoca records sobre els seus orígens, la seva terra. Volem celebrar la diversitat de la nostra ciutat en un ambient festiu per trencar estereotips i fronteres. Amb la gastronomia, superarem els murs entre cultures.

L'edició del 2018 es celebra dijous 2 d'agost, a l'Espai Jove La Palmera, a les 21:00 h. Tothom qui vulgui, pot portar un plat cuinat. L'activitat està amenitzada amb espectacles com una ballada conjunta de Bollywood per a tots els públics .
 

Segells de reconeixement d’administració oberta