Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies Notícies 2021 El Consell Municipal de Cooperació aprova la distribució del fons del 0,7%

El Consell Municipal de Cooperació aprova la distribució del fons del 0,7%

El Consell Municipal de Cooperació aprova la distribució del fons del 0,7%

S'atorgaran gairebé 500.000€ a diferents línies de subvencions
17/02/2021

El passat 4 de febrer de 2021 es va celebrar la primera sessió ordinària de l’any del Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat de Tarragona. A la sessió hi van participar 20 del total de 24 entitats que integren el Consell. Durant la reunió, es va presentar la memòria d’activitats de la Conselleria de Cooperació de l’any 2020 i es va aprovar la distribució de la partida del 0,7%. 

El pressupost que actualment destina l’Ajuntament de Tarragona al Fons de Cooperació (0,7%) és de 480.000 €, que es va consensuar distribuir entre les diferents línies de subvencions: cooperació al desenvolupament internacional (384.000 €), educació per al desenvolupament (48.000 €) i acció humanitària (48.000 €). 

D’aquesta manera s’inicia el procediment per fer efectives, en els pròxims mesos, les convocatòries de subvencions, a les quals poden optar les ONG que treballen en l’àmbit de la cooperació i que tenen seu a la ciutat de Tarragona. Segons el conseller de Cooperació, Hermán Pinedo, "és d'agrair l'assistència i participació activa de les entitats tarragonines". I ha afegit: "és una satisfacció que estem fent bé les coses, quan podem aprovar un fons del 0,7% per a accions molt importants que s'estan duent a terme, per ajudar a fer una mica més just aquest món".

Per a més informació, consulteu l'apartat de Subvencions del web de Cooperació.

Segells de reconeixement d'administració oberta