Esteu aquí: Inici Cooperació Síria, la paraula de l'exili El projecte David González

David González

David González Sanz (Tarragona, 1986) és diplomat en Treball Social per la Universitat de Lleida i postgrau en Violència Familiar per la Universitat Pere Tarrés de Barcelona. Ha treballat i ha participat en programes d’acollida i atenció a població immigrant per a la Creu Roja i en projectes socioeducatius per a homes amb condemna judicial per delictes de violència de gènere. Des de l’any 2007, és educador social al CRAE (Centre Residencial d’Acció Educativa) Casa Sant Josep de Tarragona, en l’àmbit de la protecció a la infància i l’adolescència en situació de risc social.

Inicia la seva activitat com a fotoperiodista freelance, l’estiu del 2013, cobrint la situació a Egipte després del cop d’estat militar. El 2014 viatja a Ucraïna, durant l’escalada de tensió que segueix les revoltes de la plaça Maidan. Des d'aleshores ha treballat en països com Iraq o Síria, i ha publicat en mitjans com el Mail on Sunday (Regne Unit), El País, El Confidencial, El Diario.es i el català Ara.

L’exposició “Síria, la paraula de l’exili” es basa en el seu treball sobre la situació dels refugiats sirians a Jordània durant l’estiu del 2014. La segona part de l'exposició, "Síria, camí de l'exili" sorgeix del seu treball per cobrir l'anomenada "ruta dels balcans" que més d'un milió de persones van empendre durant el 2015 i el 2016 intentant arribar a Europa i que el va portar a més de 6 països des de Grècia a Àustria, entre el gener i el març de 2016.

 

Més informació

 

Segells de reconeixement d'administració oberta