Esteu aquí: Inici Cultura Suport cultural Espais

Espais

El Centre Cultural Antic Ajuntament posa a disposició de totes les persones amb inquietuds culturals diversos espais per tal de portar a terme tant activitats de grups tancats com obertes al públic, mitjançant inscripció o fins a omplir aforament.

Els espais són polivalents, versàtils, adaptables segons les necessitats i es poden demanar amb material que també està en cessió.

Inscripcions d'usuaris

Per a poder reservar una sala més fàcilment, s’aconsella fer una inscripció prèvia al registre del Centre Cultural Antic Ajuntament, que es pot fer emplenant el formulari que disposem a recepció o bé en línia.

FORMULARI

CESSIÓ D'ESPAIS GRATUÏTAMENT

Sales de l'equipament a disponibilitat de les persones que en demanin la cessió: Aules de formació, aules polivalents, aules d'assaig de teatre i dansa, sala d'actes i pati...

CONSULTA LES SALES 

Activitats de caràcter intern

L'equipament posa espais per a la realització d'activitats pròpies de caràcter intern, com per exemple reunions, assemblees, assajos, pràctiques, etc. a l'abast de les persones, col·lectius, entitats i associacions sense ànim de lucre.

Activitats de caràcter públic

Les persones poden sol·licitar espais per realitzar accions obertes al públic, com jornades, conferències, trobades, tallers...

Els materials dels quals disposa la sala estan a disposició dels usuaris.
Les reserves s'han d'adaptar a l'horari de l'equipament i cal fer prereserva.

FORMULARI

Material en préstec per a qualsevol sala

  • Ordinadors portàtils
  • Perifèric ordinador:
    • Ratolí
    • Teclat
  • Cadires
  • Taules
  • Projector

Cal que el material es demani prèviament. 

Segells de reconeixement d'administració oberta