Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2024 FCM Albert Pla and The Surprise Band

Albert Pla and The Surprise Band

El mestre Albert Pla omple el sac de temes que van des del seu primer disc (1998) fins a les últimes peces que encara no han passat per l'estudi de gravació i ens presenta una proposta refrescant, hilarant, vibrant i fins i tot ballable.

Vigorosament sorprenent, el nou espectacle Rumbagenarios porta a escena una barreja de veterania i joventut al compàs del ventilador rumbero i del sampler electrònic.

És ja un clàssic que xiuxiueja, interpel·la i provoca; explica, cantusseja i incita; actua, recita i noqueja.

L'Albert és tan aviat un drapaire com un torero, un personatge que ronda la monarquia alhora que invita a l'anarquia; que interpreta «Joaquim el Necio» mentre passeja per «el lado mas bestia de la vida»; que pot descriure els efectes d'una sequera en la intimitat d'un cos mentre crida a la revolta desafiant una insolació. Geni i figura, és un Albert Pla «Plan renove» sense deixar de ser l'Albert Pla de sempre. Això suposa, una altra vegada, resultar genuïnament infal·lible.

Interpretació

Albert Pla

Diego Cortés
Judit Farrés
Cristina López
Ana Brenes
Sara Sambola
Belén Martí

Edat: +12

Albert Pla and The Surprise Band
Què
Música
Quan
13/07/2024 22:00 to 23:30
Programació
Festival Camp de Mart
Localització
Preu
22 € / 30 €
Venda d'entrades / Inscripcions

Les 24 h a la pàgina web entrades.tarragona.cat

A les taquilles del Teatre Tarragona (Rambla Nova, 11): De dimarts a dijous, d’11 a 13 h; divendres, d’11 a 13 h i de 17 a 19 h.

Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta