Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2024 FCM Las asambleístas (las que tropiezan)

Las asambleístas (las que tropiezan)

Les nostres protagonistes porten anys i anys, segles, ensopegant una vegada i una altra amb les mateixes pedres, els mateixos errors. Uns errors causats en la seva gran majoria per les lleis creades pels homes.

La deessa Némesis, farta de contemplar aquesta injustícia, decideix fetillar les dones perquè s'uneixin i prenguin consciència. Liderades per Praxágora, juntes hauran de robar la roba dels homes i colar-se en l'assemblea per a aconseguir així canviar les lleis establertes per altres més justes i igualitàries.

Però només tindran el temps d'una nit per travessar el gran bosc que porta fins al pujol on se celebra l'assemblea en despuntar el dia. I la foscor del camí està plena de perills i miralls en els quals veuran reflectides les seves pròpies vides.

Enfrontant-se a elles i a les seves pors, hauran de resoldre quines lleis són les que realment faran que tot canviï per fi, d'una vegada per sempre i per sempre.

Aquestes assembleistes ens faran reflexionar a cop de riure sobre el nostre paper en la societat, obligant-nos a implicar-nos i prendre partit vulguem o no.

Interpretació

Praxágora - Sílvia Abril
Geométrica - Gabriela Flores
Serviciala - Olga Hueso
Lanzada - Pepa Rus
Diosa - Maribel Salas
Lacia - Pepa Zaragoza
Dramaturgia i direcció: José Troncoso

Una coproducció del Festival de Mérida i El Terrat

Edat: +12

Las asambleístas (las que tropiezan)
Què
Teatre
Quan
14/07/2024 22:00 to 23:30
Programació
Festival Camp de Mart
Localització
Preu
20 €
Venda d'entrades / Inscripcions

Les 24 h a la pàgina web entrades.tarragona.cat

A les taquilles del Teatre Tarragona (Rambla Nova, 11): De dimarts a dijous, d’11 a 13 h; divendres, d’11 a 13 h i de 17 a 19 h.

Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta