Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2024 FCM Rita Payès

Rita Payès

Rita Payés presenta el seu tercer àlbum, "De Camino al Camino", una obra que se submergeix en la recerca de la bellesa en les coses quotidianes. Un testimoni de les arrels que ens connecten amb el nostre origen i ens enllacen per seguir avançant, una variada amalgama d'estils i influències sota un únic fil conductor; un camí.

Aquest nou projecte es revela com un viatge compartit amb aquells que han estat part integral del seu periple des dels inicis, la seva tribu musical. Col·laboradores destacades com Elisabeth Roma, Pol Batlle, Horacio Fumero i Juan Berbín s'uneixen novament a aquesta travessia. En aquesta ocasió, Rita Payés expandeix encara més la família en incorporar un quartet de cordes, que proporciona una dimensió única, captivadora i enriquidora a aquesta iniciativa avantguardista.

Amb una proposta artística consolidada i recolzada per reconeguts talents, estenem una cordial invitació perquè ens acompanyeu al llarg d'aquest recorregut, un viatge musical on l'emoció, la mestria i la connexió amb les arrels convergeixen de manera magistral.

Rita Payès
Què
Música
Quan
02/08/2024 22:00 to 23:30
Programació
Festival Camp de Mart
Localització
Preu
20 €
Venda d'entrades / Inscripcions

Les 24 h a la pàgina web entrades.tarragona.cat

A les taquilles del Teatre Tarragona (Rambla Nova, 11): De dimarts a dijous, d’11 a 13 h; divendres, d’11 a 13 h i de 17 a 19 h.

Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta