Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2024 FCM The Ara Malikan World tour

The Ara Malikan World tour

Quan vaig veure al meu fill caminar per primera vegada després de mesos de caigudes, d'intents fallits, de cops i tornar a provar-ho, vaig entendre que un dia tots vam ser aquesta força que el temps fa que oblidem. Els nens són els éssers més autèntics que et pots trobar, són salvatges, són la tendresa en la seva essència i estan plens d'una veritat insultant, no tenen por d'equivocar-se, són lliures i expressius i tot el que fan està replet d'art. Si mires un nen, entens gairebé tot el que vas ser i fa un temps que no et permets ser.

Aquesta gira és el resultat de veure créixer al meu fill, és el resultat del meu creixement al seu costat, és tots aquests sons i melodies que intenten donar-li forma al que he sentit i m'ha inspirat d'ell i de la vida a través d'ell. És una trobada amb el nen que no vaig poder ser i hagués somiat ser. És un homenatge a aquests éssers que són tan lliures com un ocell lliure. Aquesta gira està plena de dinosaures, calamars robòtics, màquines del temps, pianos voladors i manyagues bilingües, aquest disc és això que jo havia oblidat i que és tan poderós; la Màgia de trobar cada dia i cada senda fascinants, portin el que portin.

Interpretació

Violí, Ara Malikian
Piano, Iván “Melón” Lewis
Baix, Iván Ruiz Machado
Bateria, Georvis Pico Milán
Guitarra, Dayan Abad

The Ara Malikan World tour
Què
Música
Quan
20/07/2024 22:00 to 23:30
Programació
Festival Camp de Mart
Localització
Preu
40 € / 65 €
Venda d'entrades / Inscripcions

Les 24 h a la pàgina web entrades.tarragona.cat

A les taquilles del Teatre Tarragona (Rambla Nova, 11): De dimarts a dijous, d’11 a 13 h; divendres, d’11 a 13 h i de 17 a 19 h.

Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta