• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Art i cinema Art Centre d'Art Tarragona Tinglado 2

Tinglado 2

L'espai expositiu del Centre d'Art

Situat al Moll de Costa de Tarragona, el Tinglado 2 és l’espai expositiu de les arts visuals i plàstiques del Camp de Tarragona que gestiona la Conselleria de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona. El centre està adherit a la Xarxa Pública de Centres i Espais d'Arts Visuals de Catalunya de la Generalitat de Catalunya (segons DECRET 195/2010, de 14 de desembre, de la Xarxa Pública de Centres i Espais d’Arts Visuals de Catalunya).

El Port de Tarragona va obrir el Tinglado 2 el 1988 i al llarg d’aquests anys ha mantingut una programació estable que ha comptat amb la presència d’artistes com Perejaume, Eva Lootz, Barbara Kruger, Tom Carr, Hannah Collins, Jordi Colomer, etcètera. Ha estat seu del Centre d’Art de Tarragona, seu de l’SCAN (Festival Internacional de Fotografia) i d'El Teler de Llum. Tot plegat ha servit perquè, entre d’altres distincions, el Tinglado 2 hagi rebut el Premi Nacional d’Arts Plàstiques.

Aquesta línia de treball es complementa amb exposicions del Festival Internacional de Fotografia (SCAN) (Fundació Fòrvm, Ajuntament de Tarragona i Generalitat de Catalunya), el Premi de Videocreació (LOOP Barcelona, Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya i Arts Santa Mònica) i altres projectes de producció pròpia que es puguin anar sumant.

L’edifici del Tinglado 2 és un espai cultural ubicat al Moll de Costa del Port de Tarragona. És propietat de l’Autoritat Portuària, destinat a la programació d’exposicions artístiques diverses.
 

Exposicions

En el marc de l'acció del nou Centre d'Art de Tarragona s'hi han organitzat les següents exposicions:

2018


2019

Contacte

Correu electrònic: tinglado2@tarragona.cat

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal