Esteu aquí: Inici Cultura i festes Arts visuals Centre d'Art Tarragona Tinglado 2

Tinglado 2

Espai expositiu

Situat al Moll de Costa de Tarragona, fins al 2019 el Tinglado 2 va ser l’espai expositiu de les arts visuals i plàstiques del Camp de Tarragona que gestiona la Conselleria de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona.

El Port de Tarragona va obrir el Tinglado 2 el 1988 i al llarg del temps va mantenir una programació estable que va comptar amb la presència d’artistes com Perejaume, Eva Lootz, Barbara Kruger, Tom Carr, Hannah Collins, Jordi Colomer, etcètera. Ha estat seu del Centre d’Art de Tarragona, seu de l’SCAN (Festival Internacional de Fotografia) i d'El Teler de Llum. Tot plegat ha servit perquè, entre d’altres distincions, el Tinglado 2 hagi rebut el Premi Nacional d’Arts Plàstiques.

Aquesta línia de treball s'ha complementat amb exposicions del Festival Internacional de Fotografia SCAN (Fundació Fòrvm, Ajuntament de Tarragona i Generalitat de Catalunya), el Premi de Videocreació (LOOP Barcelona, Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya i Arts Santa Mònica) i altres projectes de producció pròpia.

L’edifici del Tinglado 2 és un espai cultural ubicat al Moll de Costa del Port de Tarragona. És propietat de l’Autoritat Portuària, destinat a la programació d’exposicions artístiques diverses.

Segells de reconeixement d'administració oberta