Esteu aquí: Inici Cultura i festes Festes i cultura popular Històries des de la Festa Concurs Històries des de la Festa

Concurs Històries des de la Festa

Voleu guanyar un lot de llibres festius?

Us convidem a participar en el concurs Històries des de la Festa, que tindrà lloc des del 16 fins al 23 de setembre de 2020 a les xarxes socials municipals!

El dia abans de l'estrena de cadascun dels capítols de la sèrie dedicada a Santa Tecla, llançarem una pregunta a les Stories del nostre Instagram i al Twitter de @TGNcultura relacionada amb la història que explicarà el capítol de l'endemà, per posar a prova els vostres coneixements i la vostra intuïció. En cada cas, caldrà que escolliu una de les quatre opcions de la resposta i enviar-la en un comentari, de manera que l'endemà, quan s'estreni el capítol, sabreu si l'heu encertat!

En cas que hàgiu triat la resposta correcta, cada dia entrareu a formar part del sorteig d'un lot de llibres festius, que contindrà els volums següents:

  • Gegants Moros de Tarragona, d’Àngels Cantos, Josep Maria Casas i Antonio Gómez.
  • Tots Som la Tecla, de Laia Díaz.
  • L’Aligueta de l’escola, novetat editorial d Santa Tecla 2020 de Mònica Tarifa (text) i Rosa M. Rodes (il·lustracions) que es presenta el dia 18 de setembre a la biblioteca Pepita Ferré de Torreforta.
     

Recordeu que una persona no podrà rebre més d'un lot de llibres. Us hi atreviu?

Molta sort a totes i a tots!

 

* La sèrie Històries des de la Festa és una producció audiovisual de Kamaleon impulsada per BBVA i l'Ajuntament de Tarragona.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta