Esteu aquí: Inici Què fem Notícies Notícies 2015 Demà es presenta el llibre "Contes, relats i un comiat", de Tecla Martorell

Demà es presenta el llibre "Contes, relats i un comiat", de Tecla Martorell

Demà es presenta el llibre "Contes, relats i un comiat", de Tecla Martorell

El llibre és un recull de contes de l’autora per a adults i en ell hi figuren tres contes premiats. La presentació es farà el dijous 20 de març a l'Ajuntament.
19/03/2014

Demà dijous 20 de març a les 19.30h a la sala d’actes de l’Ajuntament, es presenta el llibre Contes, relats i un comiat de Tecla Martorell. La presentació anirà a càrrec de Rosa Ma. Codines, Inspectora d’Ensenyament i Presidenta d’Òmnium Cultural del Tarragonès. El llibre és un recull de contes de l’autora per a adults i en ell hi figuren tres contes premiats.

Tecla Martorell va néixer a Tarragona l'any 1960, ciutat on resideix. És diplomada en Magisteri per la Universitat de Barcelona i llicenciada en Pedagogia per la Universitat Rovira i Virgili. Des de l'any 1981 treballa de mestra d'adults als Barris de Ponent de la ciutat. En el món de la recerca, ha col·laborat en el recull d'informació i l'elaboració de quatre publicacions sobre la formació i desenvolupament dels Barris de Ponent de Tarragona, publicats en format CD i editats pel Museu d'Història de la ciutat. Juntament amb Pilarín Bayés ha publicat Petita història de la Rambla de Tarragona I i II, d'Edicions Mediterrània. S.L. Posteriorment, l’any 2009, amb Arola Editors, publica la seva primera novel·la Dels sols i les llunes.

Segells de reconeixement d’administració oberta