Esteu aquí: Inici Què fem Primavera Literària

Primavera Literària 2022

Primavera literàriaConsulta la programació d'una nova edició de la Primavera Literària, que s'allarga des del març fins al juny i acull des de presentacions de llibres i clubs de lectura, a tallers d’escriptura, conferències, exposicions o representacions teatrals basades en textos literaris.

El Dia Mundial de la Poesia d’aquest 21 de març estarà protagonitzat pel poeta Gabriel Ferrater, en ocasió del centenari del seu naixement. A l’abril, Tarragona tornarà a viure una diada de Sant Jordi habitual després de dos anys, amb diverses cites literàries destacades a la ciutat. L’acte central de la Primavera Literària serà, com cada any, el Lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona, que tindrà lloc el 21 de maig al Teatre Metropol. Al juny, arribarà una de les novetats principals d’aquesta Primavera Literària: la primera edició d’un festival de poesia que, amb el nom de Transversal, tindrà lloc el primer cap de setmana de juny a la ciutat i comptarà, entre altres, amb les veus i les paraules de Mireia Calafell, Olga Xirinacs, Gabriel Ferrater, Isabel Ortega i Teresa Pascual.

L’escriptor Josep A. Baixeras estarà singularment present en aquesta programació ja que, durant la primavera, el seu llegat s’incorporarà al patrimoni de la ciutat.  

Els actes dia a dia

Actualment no hi ha elements dins d'aquesta carpeta.

Segells de reconeixement d'administració oberta