• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Què fem Notícies Notícies 2015 Es presenta l'Associació d'Amics i amigues de Maria Aurèlia Capmany

Es presenta l'Associació d'Amics i amigues de Maria Aurèlia Capmany

L'acte va consistir en la presentació de la nova entitat i una lectura de textos de l'autora, a càrrec de Rosa Rossell, Agnès Martí i Oriol Grau.
Es presenta l'Associació d'Amics i amigues de Maria Aurèlia Capmany Maria Aurèlia Capmany.
17/03/2015

 

El Cafè del Teatre el Metropol va oferir el passat dijous 12 de març del 2015 un acte senzill per presentar una nova entitat: l'Associació d'Amics i Amigues de Maria Aurèlia Capmany. Es notava que hi havia moltes ganes de preservar la memòria de l'escriptora barcelonina, amb vincles a la ciutat sobretot des de començaments dels anys 70 fins a la seva mort, l'any 1991. Maria Aurèlia Capmany va ser la companya sentimental i intel·lectual de Jaume Vidal Alcover. Una gran escriptora, que va conrear diferents gèneres literaris, va ser una feminista declarada i alhora una gran conversadora, que va exercir una notable influència en els cercles culturals  de la ciutat.Presentació Associació M.A Capmany

La presentació de l'associació va córrer a càrrec del seu president, Josep Anton Codina. També hi van intervenir els professors universitaris i membres de l'associació Montserrat Palau i Magí Sunyer. L 'acte va comptar amb lectures de textos de l'autora, a càrrec de Rosa Rossell, Agnès Martí i Oriol Grau, i es va cloure amb la projecció d'un audiovisual sobre l'escriptora. L'acte  va compar amb la presència de moltes persones que la van conèixer personalment, com l'alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros que va adreçar unes paraules als assitents.

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona
Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat
Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal