Esteu aquí: Inici Què fem Notícies Notícies 2015 Visita guiada a l'exposició "Lletres llegades"

Visita guiada a l'exposició "Lletres llegades"

Visita guiada a l'exposició "Lletres llegades"

Amb motiu del Dia Internacional dels Arxius s'organitzen 2 visites
10/06/2015

 

En el marc del Dia Internacional dels Arxius, el proper dissabte dia 13, tindrà lloc la segona edició de Dissabte a L'Arxiu, que consistirà en l'organització de visites guiades a l'exposició "Lletres llegades. El patrimoni literari de Tarragona", organitzada per la Casa de les Lletres i que ha comptat amb la col·laboració de l'Arxiu Històric de la Ciutat de Tarragona i la Biblioteca Hemeroteca Municipal de Tarragona.

Aquesta exposició ha estat pensada per posar en valor el patrimoni literari de Tarragona. En una ciutat en què el discurs patrimonial és omnipresent, però generalment s’associa a patrimoni arqueològic i arquitectònic (romà, medieval, modernista…) o a patrimoni festiu (Sant Magí, Santa Tecla, castells…), l'exposició pretén posar en valor el paper de la literatura en la conformació de la imatge de la ciutat.

L'activitat tindrà lloc a L'Arxiu, planta segona M2, Espai Tabacalera, Avinguda Vidal i Barraquer s/n de Tarragona. La primera visita s'iniciarà a les 11 h i la segona a les 12 h. Per participar a la visita guiada es pot comunicar prèviament a lletres.tgna@tarragona.cat o bé al telèfon 977 296137.

Segells de reconeixement d’administració oberta