Esteu aquí: Inici Què fem Notícies Notícies 2018 L'Ajuntament acull els escriptors del Camp de Tarragona en la tradicional recepció a La Casa de les Lletres

L'Ajuntament acull els escriptors del Camp de Tarragona en la tradicional recepció a La Casa de les Lletres

L'Ajuntament acull els escriptors del Camp de Tarragona en la tradicional recepció a La Casa de les Lletres

Estarà dedicada a l'escriptor Jordi Tiñena
L'Ajuntament acull els escriptors del Camp de Tarragona en la tradicional recepció a La Casa de les Lletres Diada de Sant Jordi de l’any 1973 a la Rambla Nova de Tarragona. Foto Chinchilla. Centre d’Imatges de Tarragona / L’Arxiu
18/04/2018

Aquesta tarda a les 20h amb motiu de la proximitat de la Diada de Sant Jordi, se celebrarà el tradicional acte de Recepció al món de les Lletres que convoca la Casa de les Lletres i comptarà amb l’assistència de la consellera de Cultura, Begoña Floria. A l’acte hi participarà l’escriptor convidat d’enguany, Xulio Ricardo Trigo, a més es donaran a conèixer algunes de les novetats literàries d’aquest Sant Jordi, amb presència dels seus autors. Alhora, es dedicarà un record a l’escriptor tarragoní Jordi Tiñena.

Amb la tradicional recepció als escriptors s’inicien les activitats programades durant els dies vinents i fins a la mateixa Diada de Sant Jordi, com tallers, presentacions de llibres, signatures d'autors, taules rodones, lectures, trobades literàries, etc. Tota la programació es pot consultar en aquest enllaç.

Campanya a les xarxes
Un any més l’Ajuntament us proposa que durant aquests dies els seguidors de les xarxes socials de Tarragona Cultura i Ajuntament de Tarragona, expliquin quins són els llibres que regalen o que els hi agradaria rebre amb l'etiqueta #elmeullibreés i que ho pengin tant a Twitter com a Instagram. Un cop passada la Diada se sortejarà un lot de llibres entre els participants de cada xarxa i es farà un recull de totes piulades i imatges compartides.

Segells de reconeixement d’administració oberta