Esteu aquí: Inici Què fem Notícies Notícies 2020 Presentació de “Geografies de l'absència i altres contes”

Presentació de “Geografies de l'absència i altres contes”

Presentació de “Geografies de l'absència i altres contes”

10/02/2020

 

 

 

 

 

 

 

 

PRESENTACIÓ DE GEOGRAFIES DE L'ABSÈNCIA I ALTRES CONTES, 22È PREMI DE NARRATIVA CURTA TINET

15/11/2019

La llibreria Adserà va acollir dijous, 14 de novembre, la presentació del volum guanyador del darrer Premi Tinet de narrativa curta per Internet, Geografies de l’absència i altres contes (Cossetània Edicions). En aquest volum es recullen el conte guanyador, que li dona títol, escrit per Xavier Mas Craviotto, i altres catorze relats finalistes.

A la presentació, que va anar a càrrec de l’escriptor Andreu Carranza, hi va assistir l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, l’autor del conte guanyador, Xavier Mas Craviotto, altres autors seleccionats, representants de les entitats col·laboradores i nombrós públic. També hi va ser present la representant de la Diputació de Tarragona, Sílvia Puerto.

El Premi Tinet de narrativa curta per Internet, convocat per l’Ajuntament de Tarragona, Òmnium Cultural i el Centre de Normalització Lingüística, està inclòs en el cartell de Premis Literaris Ciutat de Tarragona i està patrocinat per la Diputació de Tarragona.

El volum resultant és publicat cada any per Cossetània Edicions dins la seva col·lecció "Narratives".  A més, la Diputació el posa a disposició del públic dins la seva plataforma Tinet.

En la presentació, l’alcalde, Pau Ricomà, va agrair a les diferents institucions i entitats la seva participació en aquest premi i a la Llibreria Adserà, la seva habitual acollida.

D’altra banda, cal assenyalar que ja està convocada una nova edició del Premi Tinet i dels altres Premis Literaris Ciutat de Tarragona; el termini per a la presentació dels treballs finalitza el dia 15 de gener de 2020. Les bases es poden consultar a la pàgina web de la Casa de les Lletres.

Segells de reconeixement d'administració oberta