Esteu aquí: Inici Què fem Notícies Notícies 2021 Tarragona celebrarà un Sant Jordi amb llibreters i floristes professionals

Tarragona celebrarà un Sant Jordi amb llibreters i floristes professionals

Tarragona celebrarà un Sant Jordi amb llibreters i floristes professionals

El format serà similar al del Dia del Llibre de 2020, celebrat el passat 23 de juliol a la Rambla Nova
Tarragona celebrarà un Sant Jordi amb llibreters i floristes professionals L'any 2020 el Dia del Llibre es va celebrar al juliol. Foto: Laia Díaz.
24/03/2021

Sempre que la situació sanitària ho permeti i seguint les indicacions decretades pel PROCICAT, la Diada de Sant Jordi se celebrarà enguany a Tarragona limitada a llibreries i floristeries professionals. Així ho ha explicat l’alcalde i conseller de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Pau Ricomà: “Estem ultimant els detalls conjuntament amb les floristeries i les llibreries per fer possible enguany aquesta diada, tenint en compte el context de la pandèmia”. I ha conclòs: “Malauradament, la situació sanitària encara no aconsella que aquesta diada tradicional s'obri a tot el ventall d'entitats que hi volen participar, ni tampoc que es dispersi per diferents llocs del terme municipal”. 

Per això mateix i seguint les normes i recomanacions marcades pel PROCICAT, l’Ajuntament de Tarragona ha dictat un decret que autoritza que aquest any, de manera excepcional i atesa l’especial situació sanitària, pugui desenvolupar-se a la ciutat de Tarragona una activitat dedicada a la venda de llibres i roses, restringida als establiments comercials de caràcter professional, el dia 23 d’abril. 

El format serà similar al del Dia del Llibre de 2020, celebrat el passat 23 de juliol. Així, les llibreries i floristeries que ho sol·licitin, podran posar una parada en aquell tram o trams de la Rambla Nova que, en funció dels establiments que hi participin i de les distàncies que caldrà guardar d’acord amb les mesures sanitàries, es considerin oportuns per part del departament municipal competent. 

Les parades estaran perfectament delimitades i amb control d’accés.  

Segells de reconeixement d’administració oberta