Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2020 Es presenta la programació "Desembre literari"

Es presenta la programació "Desembre literari"

Es presenta la programació "Desembre literari"

Comptarà amb un conjunt d'activitats d'ara a finals d'any a l'entorn de les lletres
30/11/2020

Amb motiu de l’evolució de la pandèmia de la covid-19, finalment la programació de la Tardor Literària s’ha vist compactada en el "Desembre literari" amb diversos actes, que giraran a l’entorn d’homenatges a escriptors que fan anys, enguany Josep Carner i Joan Perucho, i també a Olga Xirinacs, protagonista del cicle de "Veus de poeta" i de la presentació de novetats literàries, entre d'altres. Un total de set activitats al voltant de la creació literària i la lectura tindran lloc a Tarragona en el marc del que hem batejat amb el nom de "Desembre literari", un conjunt d’activitats que ha coordinat la Casa de les Lletres i que ha comptat amb la participació de deu entitats, empreses i organitzacions.  

En primer lloc, es presentarà el volum corresponent del Premi Tinet de la darrera edició dels Premis Literaris Citutat de Tarragona, així com un col·loqui virtual sobre la novel·la guanyadora del 30è premi Pin i Soler, Tsunami, d’Albert Pijuan. També es durà a terme el lliurament dels premis joves.lit, que convoca l’Associació de Professionals i Estudiosos en Llengua i Literatura Catalanes (APELLC).

Alhora, aquest "Desembre literari" tindrà com a protagonistes Joan Perucho i Josep Carner i la nostra escriptora tarragonina Olga Xirinacs, a qui se li dedicarà el cicle "Veus de Poeta", de la Casa de les Lletres i l’Escola de Lletres, amb una xerrada a càrre de Llorenç Soldevila (Universitat de Vic) i un recital d’una selecció de poemes del llibre Natura, a càrrec de la mateixa autora, amb acompanyament musical de Xavier Pié.  

Teniu al programa tota la informació i els enllaços per a les activitats de caràcter virtual. Us el podeu descarregar clicant sobre aquest enllaç.

Segells de reconeixement d'administració oberta