Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2021 Olga Xirinacs presenta 'Una bomba al jardí' al Teatre Tarragona

Olga Xirinacs presenta 'Una bomba al jardí' al Teatre Tarragona

Olga Xirinacs presenta 'Una bomba al jardí' al Teatre Tarragona

A la presentació hi ha participat l’alcalde i conseller de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Pau Ricomà, Francesc Roig, filòleg i escriptor, i Jordi Cervera, director de la col·lecció Stronberg Zura, de Stronberg Editorial.
Olga Xirinacs presenta 'Una bomba al jardí' al Teatre Tarragona Foto: Manel R. Granell
11/05/2021

L’escriptora tarragonina Olga Xirinacs ha presentat aquest dimarts al vespre el llibre "Una bomba al jardí". L'acte de presentació ha tingut lloc al vestíbul del Teatre Tarragona. 

Juntament amb l'autora, a la presentació hi han participat l’alcalde i conseller de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Pau Ricomà, així com Francesc Roig, filòleg i escriptor i Jordi Cervera, director de la col·lecció Stronberg Zura, de Stronberg Editorial. 

A "Una bomba al jardí", Xirinacs parla de la seva infantesa i maduresa al llarg dels seus poemes. Uns poemes plens de records i sensacions viscudes durant aquestes etapes de la vida de l’autora. En paraules de l’escrptora, “no és un llibre d'enyoraments sinó d'actualitats. No és un refugi, sinó un desig de força per tirar endavant”.   

Segells de reconeixement d’administració oberta