Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2017 Els medallistes olímpics Jou Llorente i Tania Lamarca, protagonistes del congrés Sport Business Symposium 2017

Els medallistes olímpics Jou Llorente i Tania Lamarca, protagonistes del congrés Sport Business Symposium 2017

Els medallistes olímpics Jou Llorente i Tania Lamarca, protagonistes del congrés Sport Business Symposium 2017

Se celebrarà al Palau de Congressos els dies 28 i 29 d’abril.
Els medallistes olímpics Jou Llorente i Tania Lamarca, protagonistes del congrés Sport Business Symposium 2017 Foto: Mauri
11/04/2017

Els medallistes olímpics Jou Llorente (plata en bàsquet l'any 1984) i Tania Lamarca (or en gimnàstica rítmica l'any 1996) seran els protagonistes destacats del Sport Business Symposium 2017, un esdeveniment sobre gestió esportiva que aplegarà més de 300 professionals de l'àmbit esportiu, els propers 28 i 29 d'abril al Palau de Congressos de Tarragona. Aquesta trobada, de referència a l'Estat entre empreses i esportistes i que enguany tractarà el tema 'Esport i empresa, una relació d'èxit', s'ha presentat aquest dimarts en roda de premsa a la sala d'actes de l'Ajuntament de Tarragona.

L'Sport Business Symposium 2017 està organitzat per Valgo i Deporte y Ocio amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona. La consellera d'Esports, Elisa Vedrina, ha destacat que es tracta d'una molt bona notícia que la ciutat aculli la vuitena edició d'aquest esdeveniment de primer nivell que reuneix tots els agents implicats en el foment de la pràctica esportiva. Vedrina ha afegit que la trobada arriba en un moment clau per Tarragona, quan la ciutat s'està preparant per acollir els Jocs Mediterranis el 2018 i, per tant, permetrà conèixer de primera mà experiències exitoses. El congrés pretén ser un punt únic i pioner de reunió entre empreses de diversos sectors on s'examini, des de diferents visions, una temàtica per millorar-ne la gestió i, al mateix temps, generar negoci entre tots els assistents, empresaris, executius i directius del sector del fitness i l'esport. Sport Busines Symposium compta amb l'experiència i el prestigi que li aporten les set edicions realitzades anteriorment a ciutats com Madrid, Lleida o Barcelona.

Durant la presentació de la jornada, el seu codirector, Manel Valcarce, ha remarcat que "l'esport és una injecció de salut i economia. No només aporta hàbits saludables, sinó que també és una font de riquesa per a la societat i aquesta relació s'ha de tractar de forma específica i professional".

El programa de continguts és transversal i compta amb ponents de renom com els ja destacats Jou Llorente, basquetbolista, medalla de plata als Jocs Olímpics de Los Ángeles 1984, autor del llibre Espíritu de remontada, i Tania Lamarca, ex gimnasta rítmica espanyola, bicampiona del món i medalla d'or als Jocs Olímpics d'Atlanta 1996, que el 2008 va publicar l'autobiografia Lágrimas por una medalla.

El popular consultor Leopoldo Abadía pronunciarà, dissabte al migdia, la conferència de clausura, "La hora de los sensatos".

El programa complet del Symposium i tota la informació està disponible al web www.sportsymposium.es.

Segells de reconeixement d'administració oberta