Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2018 El president del Comitè Olímpic de Mònaco, el príncep Albert, present al debut del tenis de taula als Jocs Mediterranis

El president del Comitè Olímpic de Mònaco, el príncep Albert, present al debut del tenis de taula als Jocs Mediterranis

El president del Comitè Olímpic de Mònaco, el príncep Albert, present al debut del tenis de taula als Jocs Mediterranis

A més d’aquesta competició, també ha visitat la Vila Mediterrània
El president del Comitè Olímpic de Mònaco, el príncep Albert, present al debut del tenis de taula als Jocs Mediterranis Fotografia: Tarragona 2018
26/06/2018

 

Avui, dimarts, el príncep Albert de Mònaco i també president del Comitè Olímpic d’aquest país ha seguit de prop la participació dels esportistes del seu país que participen als Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

Albert de Mònaco ha assistit a l’inici de la competició de tenis de taula, que té lloc al pavelló Joana Ballart de Valls, on ha competit l’esportista Xiaoxin Yang, en representació de Mònaco.

El príncep Albert s’ha traslladat posteriorment a les instal·lacions de la Vila Mediterrània, acompanyat d’Amar Addadi, president del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis; Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona i president del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis; Alejandro Blanco, president del Comitè Olímpic Espanyol; Javier Villamayor, tinent d’alcalde i comissionat dels Jocs Mediterranis a l’Ajuntament de Tarragona, i Víctor Sánchez, director executiu de Tarragona 2018.

El Comitè Olímpic de Mònaco ha arribat a Tarragona amb la participació de 20 esportistes.

 

Debut del tenis i el tenis de taula

Els Jocs Mediterranis arriben a l’equador de la competició amb el debut de dues noves especialitats esportives: el tenis i el tenis de taula. Tots dos esports compten amb la participació d’esportistes procedents de Mònaco i comptaran amb la presència de la primera autoritat d’aquest país.

El tenis de taula es disputa a Valls del 26 al 30 de juny i es disputarà en categories femenina i masculina. 23 esportistes competiran per pujar el podi. Destaquen les delegacions algeriana, espanyola i egípcia, que comptaran amb sis representants cadascuna.

Per altra banda, el tenis es disputa entre avui i demà a les instal·lacions del Club de Tenis Tarragona. Hi participaran 23 esportistes en categoria femenina i 29 en masculina.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta