Esteu aquí: Inici Esports Notícies Notícies 2019 La V Travessia Tàrraco Aigües Obertes aplegarà el 7 de setembre prop de 300 nedadors i nedadores

La V Travessia Tàrraco Aigües Obertes aplegarà el 7 de setembre prop de 300 nedadors i nedadores

La V Travessia Tàrraco Aigües Obertes aplegarà el 7 de setembre prop de 300 nedadors i nedadores

La prova té com a novetat la celebració d’una travessia mitjana de 2 km per als adults que s’inicien en aigües obertes
La V Travessia Tàrraco Aigües Obertes aplegarà el 7 de setembre prop de 300 nedadors i nedadores La consellera d’Esports, María José López, i el vicepresident del Club Natació Tàrraco, Toni Pérez-Portabella (Foto: Mauri)
02/09/2019

La V edició de la Travessia Tàrraco Aigües Obertes torna el 7 de setembre al litoral de Tarragona. La competició, organitzada pel Club Natació Tàrraco, consisteix en un recorregut que voreja i travessa les cinc platges que formen part de la ciutat de Tarragona (platja Llarga, Capellans, Savinosa, Arrabassada i Miracle).

La consellera d’Esports, María José López, destaca que “travessies com la Tàrraco Aigües Obertes constaten el nivell de la ciutat com a organitzadora d'esdeveniments esportius i ajuden a posicionar-la en competicions d’alt nivell”.

L’objectiu és “viure l'experiència de la natació d'aigües obertes dins d'un entorn natural de gran valor i ambientat amb un caràcter històric, buscant una relació amb el llegat romà de l'antiga ciutat de Tàrraco”, explica el vicepresident del CN Tàrraco, Toni Pérez-Portabella.

La jornada comptarà amb dos circuits més de menor dificultat: un dins de la platja del Miracle per tal d'aproximar la natació d'aigües obertes als més petits de l'esport base, amb un recorregut de 800 metres, i un altre des de la platja de l'Arrabassada per a tots els nivells amb un caràcter més social, amb un recorregut de 2 km. Les proves estan obertes a nedadors i nedadores federats i no federats que participaran en diverses sortides programades.

Per segon any consecutiu, la Fundació Onada s’afegeix a la V Travessia col·laborant en l’elaboració del trofeu que es lliurarà als participants.

En aquesta nova edició, s'espera la participació de prop de 300 nedadors i nedadores en les dues categories de la prova: la Travessia Petita (que tindrà una distància de 800 metres, amb sortida i arribada a la platja del Miracle) i la Travessia Gran (amb un recorregut total de 4,1 km). Com a novetat, enguany se celebrarà una travessia mitjana de 2 km per a adults que s’inicien en aigües obretes. La sortida de la Travessia Gran es farà al camp d'entrenament d'aigües obertes del CN Tàrraco i del Club de Vela Platja Llarga, i l'arribada serà a la platja del Miracle, just al costat de l'amfiteatre romà.

Podeu conèixer el contingut del dossier de premsa clicant aquí.

Segells de reconeixement d’administració oberta