Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2015 Movitext, el text en moviment, al cicle "Escenari Obert" de l'Espai Jove Kesse

Movitext, el text en moviment, al cicle "Escenari Obert" de l'Espai Jove Kesse

Movitext, el text en moviment, al cicle "Escenari Obert" de l'Espai Jove Kesse

Un espectacle d’innovació, dansa moderna i escriptura
26/11/2015


Demà divendres 27 de novembre, a les 21 h, l’Espai Jove Kesse acull a la seva programació cultural una producció de la mà i inspiració de la jove creadora literària, Ingrid Ventura i de la ballarina d’estil modern i noves tendències, Rebeca Sánchez.

Aquesta obra, de creació compartida, s’estrena per primer cop a l’Espai Jove Kesse i és fruit de la trobada experimental entre dues joves creadores que promouen l’acció cultural i la recerca de nous formats d’expressió, i oferirà al públic assistent tot un seguit de sensacions inquietants i originals, fins al punt de convertir la sala d’actes del casal de joves en una unitat emotiva. Aquest espectacle representarà dues maneres d'expressar-se que acostumem a tractar per separat, s'uneixen, es tornen dependents l'una de l'altre, s'entrellacen i es complementen.

El cicle Escenari Obert de l’Espai Jove Kesse va iniciar la temporada de tardor el passat divendres amb el concert en acústic de Horizon of Souls, un grup jove d’estil rock que va fer gaudir al públic present. En la programació hi han participat grups de joves i col·lectius amb inquietuds que col·laboren en l'oferta lúdica i cultural de la ciutat amb propostes creatives i innovadores.

El cicle continuarà fins al mes de desembre amb tres propostes més:

Grup de teatre jove Kesse (teatre)
4 de desembre a les 21 h a l'Espai Jove Kesse. Gratuït
Un grup jove decidit a provar, experimentar i pujar dalt l'escenari amb una versió divertida de Romeu i Julieta de W. Shakespeare.

IV YoPongo Internacional de Tarragona
11 de desembre a les 21 h a l'Espai Jove Kesse. Gratuït
Tornen les croquetes de l’àvia, l’olor del suquet de la mare, els sopars amb els amics… Torna el YoPongo Internacional de Tarragona, un espai de trobada entre persones d’arreu que comparteixen els plats que ens fan reviure els nostres orígens, moments màgics, records...
Celebrem la diversitat de la nostra ciutat en un ambient festiu per trencar estereotips i fronteres, vine a tastar plats i cultures!
Més informació a www.tarragona.cat/cooperacio
Organitza: Conselleria de Cooperació de Tarragona

Mostra de dansa afromalinke
18 de desembre a les 21 h a l'Espai Jove Kesse. Gratuït
Mostra de danses provinents de l’Àfrica amb el component que el públic podrà participar i endinsar-se en aquesta dansa mil·lenària. Acompanyament musical en directe.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta