Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2018 L'Estiu Tarragonajove desperta aquest dissabte amb la 4a Batecada a l'Espai Jove La Palmera

L'Estiu Tarragonajove desperta aquest dissabte amb la 4a Batecada a l'Espai Jove La Palmera

L'Estiu Tarragonajove desperta aquest dissabte amb la 4a Batecada a l'Espai Jove La Palmera

Per motius de salut, Samuel O’Kane s’aparta un temps dels escenaris i passa el relleu a dues propostes també tarragonines com Baino di Lion i Zomb91
L'Estiu Tarragonajove desperta aquest dissabte amb la 4a Batecada a l'Espai Jove La Palmera Fotografia: System Beat
04/07/2018

 

Aquest dissabte, 7 de juliol, des de les 18.30 h fins a les 22 h, tindrà lloc a l’Espai Jove La Palmera la 4a edició de la Batecada, el Despertar de l’Estiu Tarragonajove. L’entrada és gratuïta i està oberta a tots els públics.

La tarda proposa una distribució de tallers i dinàmiques que s’iniciaran a partir de les 18.30 h amb un tractament lúdic i sensibilitzador per la presa de consciència dels drets fonamentals que cal preservar enfront de les discriminacions per raó d’orientació sexual i identitat de gènere en general.

L’acte final té un clar component reivindicatiu i conscienciador el qual vetllarà per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per erradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia, impulsada pel treball tenaç durant llargs anys de les entitats LGBTI.

La Batecada comptarà també amb les actuacions de System Beat, Baino di Lion i Zomb91.

System Beat és un jove i energètic col·lectiu electrònic de Barcelona amb una motivació i exploració sonora sense precedents. Prepareu-vos per un explosiu festival d’alt voltatge que irradia la més potent de les energies, on el temps s’atura, i que us farà vibrar al ritme de la fusió festiva del seu beat.

Baino di Lion és un cantant de reggae establert a Tarragona que comença molt jove en el món de la música mitjançant el hip-hop i el reggae. El 2014 estrena la seva primera referència, Manifest, que va tenir una bona acceptació dins de l'escena i el va portar a tocar per diferents ciutats com Madrid, Barcelona, Saragossa, Castelló o Girona. I en festivals com Ganja Time 2015, i el 2016 va guanyar el concurs de músics de la seva ciutat natal.

Durant aquest temps, ha col·laborat amb diferents artistes de tota la península com JahToni, Paupaman o Bman Zerowan. Per als seus directes, Baino sol anar acompanyat per la backing band Bubbling Society i també pot oferir el seu xou al costat dels DJ Dance & Culture Sound.

Entre les dues actuacions musicals tindrà lloc la lectura del manifest en defensa dels drets sexuals, impulsat pel moviment LGBTI.

Aquesta festa és una iniciativa de Joves Promotors de Salut, Espai Jove de Salut (Serveis Municipals de Joventut, i Prevenció de les Addiccions de l’Ajuntament de Tarragona), H2O i Assexora’TGN.

Aquest acte rep el suport i finançament del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat en el marc del programa CONECTA 3.

Segells de reconeixement d’administració oberta