Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Joventut Notícies Joventut 2023 La nova programació de Primavera Jove 2023 arriba amb més de 80 propostes

La nova programació de Primavera Jove 2023 arriba amb més de 80 propostes

La nova programació de Primavera Jove 2023 arriba amb més de 80 propostes

Aquest dijous s’obren les inscripcions
28/03/2023

La Conselleria de Joventut presenta la programació Primavera Jove 2023, feta amb la complicitat i col·laboració de més de 30 entitats i col·lectius de la ciutat i suma al voltant de 80 propostes. El tret de sortida serà per a les activitats previstes dins del Casal x Setmana Santa, del 3 al 6 d’abril on es podrà participar d'activitats educatives, culturals i lúdiques dirigides a persones joves de 12 a 35 anys per treure el màxim profit durant aquests dies de vacances. 

A partir de l'11 d'abril i fins al 30 de juny es programa la Primavera Jove, amb activitats gratuïtes i de molts àmbits diferents com són les 12 aules temàtiques de dansa, teatre, cuina, japonès o les 55 activitats d' esports i aventura, teatre i dansa, circ i màgia, arts plàstiques i visuals, cuina, caixa d'eines, entre d’altres. A la Primavera també s’hi sumen 16 activitats del Cultura Kesse amb 13 espectacles i accions culturals i 3 exposicions. A banda de la programació pròpia, Joventut també col·labora amb d’altres esdeveniments de la ciutat, com el Festival Dixieland, la programació de Teatres o Tarraco Viva. 

Les jornades també son les protagonistes d'aquesta temporada; L'Espai Jove Kesse acollirà com és habitual el 16è Enrola't, organitzat per l'Associació de jugadores de rol i estratègia del camp de Tarragona, que des de fa 16 anys consecutius organitzen aquest espai per posar-se a prova i veure les pròpies habilitats pels jocs de rol, aquesta es realitzarà el proper 15 d'abril. 

Així mateix, la jornada de salut dirigida a professionals que treballen amb persones joves i impulsada des de l'Oficina Jove del Tarragonès, enguany arriba a la 10a edició i, com és habitual tractarà temàtiques d'actualitat com és el suïcidi juvenil i es realitzarà el proper 25 de maig. 

Dins l'àmbit del treball i l’educació destaca el pack de monitoratge, on en un temps rècord es podran aconseguir els quatre certificats per treballar en el món del lleure educatiu amb el curs de dinamitzadors/es d'activitats de lleure infantil i juvenil, el curs de manipulació d'aliments, curs de monitor/a de menjador i el de monitor/a de transport escolar coorganitzats amb la Cambra de Tarragona i la Fundació Siurana. També es podrà participar de diferents tallers per aconseguir habilitats socials i competències per la cerca de feina amb tallers de "com trobar feina a l'estiu", "treball a l'estranger" o "Què és la formació ocupacional". 

Consulteu la programació de Primavera Jove 2023 (PDF).

Inscripcions i més informació al web tarragonajove.org.

Segells de reconeixement d'administració oberta