Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2011 Cimera d'alcaldes per defensar el Corredor del Mediterrani

Cimera d'alcaldes per defensar el Corredor del Mediterrani

Cimera d'alcaldes per defensar el Corredor del Mediterrani

L'alcalde Ballesteros participa a la trobada que té lloc aquest dimecres a Castelló
06/09/2011

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, participa aquest dimecres a la cimera d’alcaldes que se celebra a Castelló per defensar el  corredor ferroviari mediterrani.

Els alcaldes es reuneixen a Castelló per signar un decàleg per impulsar i reforçar de nou la reivindicació conjunta de les dotze capitals de província del Mediterrani davant del govern d’Espanya i de la Unió Europea, amb l’objectiu que el Corredor Mediterrani s’inclogui com infraestructura prioritària, en la imminent revisió de la Xarxa Central Transeuropea de Transport (Core Network).

El corredor ferroviari és una infraestructura vital per al desenvolupament econòmic i de cohesió de les ciutats mediterrànies, com Tarragona, i per a l’Estat espanyol i Europa.

Els alcaldes que han estat invitats són els de les ciutats següents: Tarragona, Girona, Barcelona, Castelló, València, Alacant, Murcia, Almería, Granada, Málaga, Cádiz i Palma de Mallorca.

La signatura del document tindrà lloc a les 12.30 hores, al Casino Antic de Castelló.

 
 
 
Segells de reconeixement d’administració oberta