Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2015 Acords adoptats al consell plenari de 26 de gener

Acords adoptats al consell plenari de 26 de gener

Acords adoptats al consell plenari de 26 de gener

Es van aprovar totes les mocions presentades
23/02/2015

 

El plenari de data 20 de febrer va adoptar, entre d'altres, l'acord d'aprovar la instrucció de l'expedient per atorgar el títol de Fill Predilecte de la Ciutat de Tarragona a títol pòstum al senyor Jordi Rovira.

El plenari també va aprovar les següents mocions:

  1. Moció del Grup Municipal d'ICV-i-EUiA de suport a la Iniciativa Legislativa Popular que presenten l'Observatori DESC, les Plataformes d'Afectats per la Hipoteca de Catalunya i l'Aliança contra la Pobresa Energètica de Mesures Urgents per fer front a l'emergència habitacional i a la pobresa energètica a petició de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Tarragona.  Enllaç al text íntegre de la moció.
  2. Moció del Grup Municipal d'ICV-i-EUiA a favor de la reestructuració del deute a què està sotmès l'Estat espanyol.  Enllaç al text íntegre de la moció.
  3. Moció del Grup Municipal d'ICV-i-EUiA per sol·licitar asil polític per a l'activista saharau Hassana Aalia.  Enllaç al text íntegre de la moció.
  4. Moció del Grup Municipal de CiU per instar la modificació de la Llei 27/2014, de 27 de novembre, de l'Impost de Societats. Enllaç al text íntegre de la moció.
  5. Moció del Grup Municipal del PSC, en relació al rebuig a la reforma de l'ordenació dels ensenyaments universitaris. Enllaç al text íntegre de la moció.

 

Podeu accedir als acords en aquest enllaç

Segells de reconeixement d’administració oberta