Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2015 El Consell Plenari es reunirà dilluns 28 de setembre en sessió ordinària

El Consell Plenari es reunirà dilluns 28 de setembre en sessió ordinària

El Consell Plenari es reunirà dilluns 28 de setembre en sessió ordinària

El ple començarà a les 9.30 h i els grups municipals hi presentaran un total de vint-i-quatre mocions
El Consell Plenari es reunirà dilluns 28 de setembre en sessió ordinària Foto d'arxiu del Saló de Plens de l'Ajuntament.
24/09/2015

 

Ja es pot consultar a la seu electrònica l'ordre del dia de la sessió ordinària del Consell Plenari prevista per dilluns 28 de setembre de 2015, a les 9.30 h.

Podeu seguir el plenari en directe a Tarragona Ràdio (96.7 FM) i per Internet en aquest enllaç. També es retransmetrà per Twitter amb l'etiqueta #pletgn.

 

Mocions presentades pels grups municipals

1. Moció que assumeix el Grup Municipal d'ICV-EUiA presentada per l'Associació de Víctimes de la Talidomida d'Espanya, sobre els efectes de l'administració d'aquest fàrmac, i donar suport a les víctimes de Catalunya i la resta de l'estat. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

2. Moció que assumeix el Grup Municipal d'ICV-EUiA presentada per l'Associació Catalana de Municipis, Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i Federació de Municipis de Catalunya, per tal de donar acollida a la població refugiada víctima dels conflictes armats a la Mediterrània. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

3. Moció presentada pel Grup Municipal d'ICV-EUiA perquè l'Ajuntament insti la Generalitat a posar la Ciutat de Repòs i de Vacances a disposició de les famílies refugiades que acollirà Tarragona. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

4. Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP per demanar que l'Ajuntament de Tarragona renuniciï a l'organització dels Jocs Mediterranis 2017 i revoqui els acords signats fins al moment amb altres ajuntaments i administracions. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

5. Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP per demanar la no participació de conselleres i consellers en actes religiosos. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

6. Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP de rebuig al nou model universitari de graus 3+2. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

7. Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP per la petició d'arxivament de la causa del cas Expert. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

8. Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP sobre la mercantilització de l'espai públic i l'ocupació de la via pública de terrasses d'establiments d'hostaleria i restauració de Tarragona. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

9. Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP per demanar que l'Ajuntament de Tarragona consideri com a servei públic essencial l'activitat desenvolupada per l'Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona (IMSST). Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

10. Moció presentada pel Grup Municipal de la CUP de suport al regidor de la CUP de l'Ajuntament d'Alcover acomiadat de la seva feina. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

11. Moció presentada pel Grup Municipal de CiU per a la creació de la prestació "Garantia+22" destinada a les persones aturades de més de 55 anys. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

12. Moció presentada pel Grup Municipal de CiU per a la reordenació del cablejat aeri del Serrallo. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

13. Moció presentada pel Grup Municipal del PP per tal d'obtenir les certificacions de destinació de turisme familiar I de "seguell de turisme familiar". Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

14. Moció presentada pel Grup Municipal de PP per a l'adopció d'una sèrie de mesures per una millora qualitativa en el mercadet dels diumenges de Bonavista. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

15. Moció presentada pel Grup Municipal d'ERC-MES-MDC i la CUP d'adhesió a la Xarxa de Municipal Acollidors. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

16. Moció presentada pel Grup Municipal d'ERC-MES-MDC i la CUP en nom de l'entitat Ecologistes en Acció, sobre l'ús de glifosat en el terme municipal de Tarragona. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

17. Moció presenta pel Grup Municipal d'ERC-MES-MDC sobre els afectats de la Talidomida. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

18. Moció presentada pel Grup Municipal d'ERC-MES-MDC en suport a la creació de la prestació "garantia+55", impulsada per la UGT de Catalunya. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

19. Moció presentada pel Grup Municipal d'ERC-MES-MDC per a la publicació periòdica de l'execució del pressupost municipal. Podeu accedir a la mocio en aquest enllaç.

20. Moció presentada pel Grup Municipal de Ciutadans per a la millora de la transparència en la pàgina web. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

21. Moció presenta pel Grup Municipal de Ciutadans per a l'actualització de les ordenances fiscals núm. 6 i 21. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

22. Moció presentada pel Grup Municipal del PSC amb motiu de l'augment d'assassinats masclistes dels darrers mesos. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

23. Moció que assumeix el Grup Municipal del PSC presentada per la Delegació a Catalunya d'AVITE (Associació de Víctimes de la Talidomida d'Espanya) en suport als afectats per aquest medicament. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

24. Moció presentada pel Grup Municipal del PSC de suport a l'acollida de població refugiada víctima dels conflictes armats a la Mediterrània. Podeu accedir a la moció en aquest enllaç.

Segells de reconeixement d’administració oberta