Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2016 Comunicat Ajuntament de Tarragona

Comunicat Ajuntament de Tarragona

Comunicat Ajuntament de Tarragona

18/04/2016

 

En relació a les declaracions fetes avui per Jesús Loma-Ossorio, president de la patronal de la química de Tarragona (AEQT) i que apareixen reflectides en diferents mitjans; l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros i l'equip de govern, volen fer constar que:

- "Des de sempre hem reclamat a l'Estat solucions per a les infraestructures, especialment les ferroviàries; així com pel preu de l'energia i, des de sempre, aquests han estat dos temes que han afectat negativament a la competitivitat dins d'aquest sector. Per això, ens hem adreçat en reiterades ocasions tant al Ministeri de Foment com al d'Indústria i Energia.

- Deduir que d'aquesta situació se'n pot generar un efecte dominó en el polígon químic de Tarragona, és un escenari que volem deixar molt clar que mai s'ha posat damunt la taula per part de ningú, ni tampoc en les converses mantingudes des de l'Ajuntament amb els responsables de les indústries químiques.

- A més, els darrers anuncis de tancament de plantes, en cap cas estan relacionats amb el cost de l'energia ni amb les infraestructures, sinó amb la legislació de productes específics com el clor o processos de renacionalització d'algunes empreses".
 

Segells de reconeixement d’administració oberta