Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2016 Comunicat de govern respecte a la construcció del Palau d'Esports

Comunicat de govern respecte a la construcció del Palau d'Esports

Comunicat de govern respecte a la construcció del Palau d'Esports

L'equip de govern confia plenament que el departament d'Infraestructures de la Generalitat de Catalunya trobarà una solució perquè es compleixin els compromisos adquirits i aprovats per unanimitat pel Parlament de Catalunya.
23/03/2016

Davant la sorpresa per les darreres informacions respecte a la construcció del Palau d'Esports l'equip de govern manifesta:

  1. Apel·la al compromís adquirit pel Govern de la Generalitat de Catalunya amb la ciutat de Tarragona i amb els gestors dels Jocs Mediterranis, per la construcció del nou Palau d'Esports.
  2. En les darreres hores ha demanat explicacions al departament d’Infraestructures de la Generalitat al voltant de la situació, i ha instat a celebrar una reunió d’urgència, els pròxims dies on s’exposin les solucions.
  3. Espera que s'actuï amb el màxim rigor i eficàcia pel bé del prestigi de la ciutat, el territori i el País. 
  4. Emplaça totes les forces polítiques del consistori a actuar amb la màxima lleialtat institucional en benefici de la imatge de la ciutat
  5. L'equip de govern confia plenament que el departament d'Infraestructures de la Generalitat de Catalunya trobarà una solució perquè es compleixin els compromisos adquirits i aprovats per unanimitat pel Parlament de Catalunya.
Segells de reconeixement d’administració oberta