Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Notícies de govern i oposició Notícies 2016 Comunicat de l'Equip de Govern de l'Ajuntament de Tarragona

Comunicat de l'Equip de Govern de l'Ajuntament de Tarragona

Comunicat de l'Equip de Govern de l'Ajuntament de Tarragona

Respecte a les notícies publicades que fan referència a la gerència del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona
28/09/2016Respecte a les notícies publicades que fan referència a la gerència del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, l'equip de govern de l'Ajuntament vol manifestar el següent:

1.- "El model de política turística de la nostra ciutat té una línia clara i ferma que mantindrà la seva continuïtat, malgrat el relleu en la direcció del Patronat Municipal de Turisme que no té cap relació amb les línies estratègiques de treball marcades i dutes a terme.

Aquest model té un ampli consens des de fa molts anys i ha estat sempre consensuat entre les diferents forces polítiques que formen el govern (abans i després d'entrar en el mateix) i també amb les actuals formacions de l'oposició i el sector privat. Es tracta d'un model d'èxit, tal com ho demostra l'evolució de la xifra de visitants, que no pertany a cap persona concreta, sinó que és el fruit d'un gran acord polític amb vocació de continuïtat.

2.- El model turístic de Tarragona continuarà sent fidel als objectius recollits pel seu Pla Estratègic, així com als que fan referència al posicionament de la Marca Tarragona aprovat per unanimitat en el Consell de Marca: TARRAGONA, LA CIUTAT MEDITERRÀNIA DE LA HISTÒRIA VIVA. En aquest sentit, l'equip de govern vol traslladar que es mantindran totes les activitats programades, que a més tindran continuïtat en el futur, com ara Tarragona, Ciutat de Castells, Història Viva, etc.

3.- El Convention Bureau ha de ser un element catalitzador de la col·laboració pública i privada. En aquest sentit, recuperarà el seu funcionament d'acord a les directrius que es marquin a partir d'ara".
 

Segells de reconeixement d’administració oberta